Torskeform med potet

Dette er nok til to storspiste personer, eller til en familie på 4 (med to mindre barn)

Ingredienser:

4-6 poteter
1 squash
1 løk
2-4 stengler med stangselleri
2 tomater
hakket fersk basilikum eller persille
2-4 store torskefilleter
salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeovnen på 225 grader
  2. Skjær poteter, løk og squash i skiver.
  3. Stek først potetene i olje i stekepannen, slik at de blir litt sprø på minimum én side av skiven. Krydre potetene med salt og pepper når disse stekes. Legg de stekte potetskivene i en ildfast form.
  4. Stek løk og deretter squash-skivene i olje, og legg dem over potetene i den ildfaste formen.
  5. Hakk opp stangselleri, skiv opp tomater og hakk opp valgfri urt (anbefaler basilikum eller persille).
  6. Legg fersk stangselleri, tomater og hakkede urter i den ildfaste formen.
  7. Krydre torskefilletene med salt, pepper og hakkede urter. Legg disse på toppen av grønnsakene i den ildfaste formen.
  8. Stek torskeformen i 15-20 minutter, på midterste rille, på 225 grader.
  9. Servér

Torsk_Collage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.