Pastasalat med pesto, kylling og sprø spekeskinke

Dette er en enkel og rask rett.

Ingredienser:

ca. 200 gr pasta
pesto
norsk crispy salat
søt rød paprika
en stengel med stangselleri
cherrytomater
kylling
spekeskinke
parmesan

Fremgangsmåte:

  1. Kok pasta i masse lettsaltet vann etter anvisning på pakken.
  2. Skyll pastaen i kaldt vann. Ha det i en serveringsbolle.
  3. Tilsett masse pesto til pastaen og rør dette sammen.
  4. Hakk paprika, stangselleri og salat. Vend dette inn i pastaen.
  5. Del kyllingen i passende biter. Er kyllingen ferdigstekt: riv av biter, ha i en ildfast form. Ha litt god olivenolje over og dryss over pepper og litt fersk timian.
  6. Finn en stekeplate. Ha bakepapir på platen. Riv spekeskinkeskivene i mindre biter og legg utover på bakepapiret. Stek i 2-4 minutter på 200-225 grader. Du må gjerne bruke varmluft, men du må da følge nøye med så det ikke svir seg.
  7. Del cherrytomater i 2 eller 4. Ha i serveringsbollen.
  8. Riv parmesan og ha dette i salaten.
  9. Topp salaten med sprøstekt spekeskinke og kylling.
  10. Du må gjerne servere denne salaten med varme fine rundstykker, ciabattaer eller hjemmelaget focaccia.

Collage2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.