Fylt paprika

Skrevet av Janne

Fylt paprika kan spises som en vegetarisk hovedrett, tilbehør til kjøtt og fisk eller som en tapasrett. Det er kun fantasien som setter stopper for hva du kan fylle paprikaen med.

Denne oppskriften er beregnet som tilbehør til middag for 2 pers.

Ingredienser:

2 store paprikaer
2 ss finhakket paprika
1 liten vårløk
1/2 finhakket persillerot
4 sjampinjonger
2 ss rømme
smør til å steke i

Fremgangsmåte:

  1. Lag først fyllet til paprikaene, kutt opp litt paprika, vårløk, persillerot og sjampinjong.
  2. Stek grønnsakene gyldne i smør og tilsett rømme. Kan bytte ut rømmen med fløte, hvis man ønsker et mer kremet og et mindre syrlig fyll. Smak til fyllet med salt og pepper.
  3. Rens og del paprikaene, fyll paprikaen halvfull med soppfyllet. Strø over litt revet parmesan, resten av fyllet og legg på litt revet ost på toppen.
  4. Stekes i ovnen på 225 grader i ca 20 min.

BeFunky Collage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.