Salat med søtpotet, kikerter og feta

Ingredisenser:

urtebakt søtpotet
kikerter (hermetiske)
spinat (el. baby leaf salat eller feldsalat)
fetaost i krydderolje (jeg bruker Apetina)
avokado
cherrytomater

Fremgangsmåte:

  1. Bak søtpotet: ha søtpotet i biter (uten skall) med olivenolje og ferske og/eller tørkede urter (f.eks. basilikum, timan, rosmarin, organo, persille etc). Bak i ovnen i ca 20 min ved 200 °C. Avkjøl.
  2. Hakk opp spinat, avokado og tomater.
  3. Bland alle ingredienser. Ha over litt av av krydderoljen til fetaosten som dressing.
  4. Jeg laget «bruschetta-brød» av litt grovt brød: Penslet brødet med olivenolje og ovnsstek noen minutter på 225 °C varmluft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.