Rogn, rømme og vårløk

Dette er en superenkel og god forrett. Vi fikk servert denne på hyttebesøk i Holtålen i Sør-Trøndelag av foreldrene til en god venninne av meg. Jørgen og jeg fikk skikkelig smaken på det, og har hatt helt dilla dette i perioder. 🙂

Ingredienser:

seterrømme (helst Røros-rømme)
lodderogn (rød og svart)
evt. ørretrogn i stedet for rød lodderogn
finhakket vårløk
Melbatoast (evt. hjemmelagede sprøstekte supertynne brødskiver)

Fremgangsmåte:

  1. Dandér 2 ss rømme, 2 ts hver av rød og svart rogn.
  2. Dryss vårløk over.
  3. Legg noen Melbatoast ved siden av.
  4. I stedet for Melbatoast kan du lage sprøstekte supertynne brødskiver: Skjær supertynne små skiver av lyst brød. Legg disse på en stekeplate med bakepapir. Pensle disse med god olivenolje. Stek disse i stekeovn på varmluft 200 grader i noen få minutter. Superenkelt, og en fin måte å bruke opp litt tørt brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.