Laksewrap

Skrevet av Janne

Superenkel og rask hverdagsmat.

Ingredienser:

500 g laks
4 store potetlefser
1 avokado
1/3 agurk
1/3 søt paprika
1 vårløk
6 cherrytomater
1/2 crispy salat
Saften av en halv lime
Rømme til dressing

Fremgangsmåte:

  1. Start med å steke fisken, her har jeg brukt ferdigkrydret frossen laks. Stek i ovnen ved 225 grader i ca 20 min. Har man fersk fisk kan den stekes i panne et par minutter på hver side. Krydre gjerne med urter og sitron, hvis du ikke har ferdigkrydret fisk.
  2. Skjær opp grønnsakene.
  3. Fyll lefsene med grønnsaker, fisk og rømme. Topp med limesaft.

BeFunky Collage

Tips: Når man skal skjære opp avokado kan man skjære den opp inne i skallet og klemme den ferdige oppkuttede avokadoen ut av skallet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.