Laksewrap
Skrevet av Janne
Superenkel og rask hverdagsmat.
Ingredienser:
500 g laks
4 store potetlefser
1 avokado
1/3 agurk
1/3 søt paprika
1 vårløk
6 cherrytomater
1/2 crispy salat
Saften av en halv lime
Rømme til dressing
Fremgangsmåte:
- Start med å steke fisken, her har jeg brukt ferdigkrydret frossen laks. Stek i ovnen ved 225 grader i ca 20 min. Har man fersk fisk kan den stekes i panne et par minutter på hver side. Krydre gjerne med urter og sitron, hvis du ikke har ferdigkrydret fisk.
- Skjær opp grønnsakene.
- Fyll lefsene med grønnsaker, fisk og rømme. Topp med limesaft.
Tips: Når man skal skjære opp avokado kan man skjære den opp inne i skallet og klemme den ferdige oppkuttede avokadoen ut av skallet.
Legg igjen en kommentar