Mango- og avokado-salat

Skrevet av Janne

Denne mango- og avokado-salaten er et lett tilbehør som kan brukes til kjøtt som kylling og svin, men kanskje aller best til fisk. Jeg bruker den som oftest som tilbehør til sashimi av Salma-laks, som både er raskt å lage, sunt og godt 🙂

Denne oppskriften er nok til 2-3 personer.

Ingredienser:

1 stor mango
1 stor avokado
2 vårløk
1/2 rød chilli
saften av en halv lime.

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk en halv rød chilli.
  2. Skjær mango, avokado og vårløk i passe store biter.
  3. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen i en bolle og smak til med saften av en halv lime.

Anbefales å spise som tilbehør til sashimi med ponzusaus og syltet ingefær.

IMG_9762

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.